Nova vest
Fudbal

Utorak, 21.10.2014.

17:44

Janković odbio Standard iz Liježa

Srpski stručnjak koji vodi Mehelen Aleksandar Janković odbio je ponudu belgijskog giganta Standarda iz Liježa, prenose mediji iz te zemlje.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Janković je bio prvi izbor Standarda, koji je tokom nedelje saopštio da doskorašnji trener Gi Luzon napušta tu funkciju.

Ipak, bivši strateg Crvene zvezde, Lokerena i mlade reprezentacije Srbije nije želeo ni da pregovara, jer želi da ostane na klupi Mehelena.

„Posle nedeljne utakmice menadžer našeg trenera rekao mi je da postoji interesovanje. Juče popodne sam bio sa Jankovićem i on je bez sumnje rekao da neće otići. Bukvalno mi je rekao da neće otići, čak iako dođu sa džakom punim para. Za nas je apsolutna nepoznanica da će otići“, rekao je predsednik Mehelena Johan Timermans.

Mediji u Begiji nisu otkrili kakvu je finansijsku ponudu dobio srpski trener.

Janković je jedan od najboljih trenera ove sezone u belgijskoj Župile ligi, pa je njegov klub i pored lošeg starta sezone trenutno na sigurnoj devetoj poziciji sa 14 bodova.

On je za samo nekoliko meseci naučio flamanski, pa tako sa igračima i novinarima može da se sporazumeva na još jednom domaćem jeziku.

Kako je saopšteno iz Liježa, ekupu će preuzeti srpski stručnjak Ivan Vukomanović, dok se ne nađe trajno rešenje.

Prošlogodišnji belgijski vicešampioni loše su započeli sezonu, sa svega 12 bodova iz 11 utakmica, a čašu je prelio poraz u nedelju od Zultea rezultatom 2:1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve