Nova vest
Fudbal

Utorak, 21.10.2014.

12:10

Vulićević pokidao ACL, kraj sezone

Doktor Partizana Ilija Rosić potvrdio je za B92 da je magnetna rezonanca pokazala da je Miroslav Vulićević pokidao prednje ukrštene ligamente kolena (ACL).

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Rosić čeka još jedan snimak MRI Vulićevićevog kolena kako bi povreda bila definitivno potvrđena, ali očekuje da će desni bek crno-belih pauzirati 6-9 meseci.

Vulićević se povredio na "večitom" derbiju sa Crvenom zvezdom u subotu, ali Rosić ističe da je to bio samo vrhunac postepenog kidanja ligamenata usled igranja po lošim terenima u Srbiji.

Prethodnih sezona fudbaleri Partizana koji su povredili ACL su uglavnom bili operisani u Nemačkoj, iako Rosić tvrdi da je to moguće uspešno izvršiti i u Srbiji.

U svakom slučaju, Partizan je do kraja sezone ostao bez jednog od važnih igrača iz odbrane, pa će Marko Nikolić na toj poziciji verovatno morati da koristi Branka Ilića.

Crno-beli u četvrtak dočekuju Bešiktaš u trećem kolu Lige šampiona, a za vikend gostuju Jagodini u desetom kolu Jelen Superlige Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve