Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 20.10.2014.

19:32

Rednap: Niko ne može kao ja, niko

Hari Rednap smatra da niko ne bi mogao bolje od njega vodi ekipu Kvins Park Rendžersa, uprkos lošem startu 'Policajaca' u Premijer ligi.

Izvor:

Autor:

Default images

Ekipa sa Loftus Rouda posle osam odigranih kola zauzima poslednje mesto na tabeli sa samo četiri osvojena boda i šest poraza, a poslednji u nizu došao je od Liverpula (3:2).

Mediji u Engleskoj počeli su da spekulišu o njegovoj smeni sa klupe tima iz Londona, a kao mogućeg naslednika navode Tima Šervuda, bivšeg menadžera Totenhema.

"Za takve priče 'ne dajem ni pet para'. Ako nisam dovoljno dobar u onome što radim, onda je do drugih ljudi da to kažu. Ne idem kući i sedim ceo dan brinući o spekulacijama. Znate, uskoro punim 68 godina", rekao je Rednap, "Zbog čega bih bio zabrinut? Na primer, da imam 35 godina, petoro dece i da pokušavam da otplatim hipoteku".

Narednog vikenda QPR dočekuje ekipu Aston Vile, a zatim gostuje lideru na tabeli Čelsiju.

"Volim svoj posao i dajem sve od sebe kada ga obavljam. Ne mogu da radim više i bolje, a ne postoji niko ko bi mogao da radi moj posao bolje od mene u ovom trenutku. Čujem koja se imena spominju u medijima, ali, ponavljam, oni ne bi bili u stanju da bolje obavljaju moj posao, u to sam siguran", jasan je Rednap.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve