Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 20.10.2014.

18:49

Drinčić: Nisam vežbao ovu poziciju

Junak 147. derbija Nikola Drinčić iz Partizana rekao je za B92 da nije vežbao izvođenje slobodnih udaraca sa pozicije sa koje je pogodio.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Drinčić je drugi derbi u nizu postigao gol iz slobodnog udarca po čemu je prvi iz redova Partizana, a što su u Zvezdi činili samo Dragan Džajić i Bora Kostić.

"Sa ove pozicije nisam često vežbao, jer obično odatle levnogi igrač izvodi. Bilo je mnogo iskosa. Dosta puta sam gledao ponovljeni snimak, i gola iz prošlog i iz ovog derbija", rekao je Drinčić za B92.

Nakon gola Drinčić je posle derbija dobio mnogo čestitki, a on je nakon gola srce poslao samo jednoj osobi.

"Bilo je dosta poruka, ali najviše se obradovala porodica. Srce sam posvetio supruzi koja mi pruža veliku podršku, treba mene i trpeti", rekao je Drinčić.

Crno-bele u četvrtak očekuje novi težak ispit, u Humsku stiže Bešiktaš, a Drinčić smatra da je to meč odluke u Ligi Evrope za njegov tim.

"Ova utakmica sa Bešiktašom će rešiti da li ćemo se boriti za plasman, ili ćemo ostati bez proleća u Evropi", zaključio je Drinčić.

U ponedeljak su i ostali igrači Partizana pričali sa medijima, a među interesantnijim sagovornicima bio je debitant u derbiju Branko Ilić.

"Ova pobeda je mnogo bitna za nas zbog utakmica koje slede. Atmosfera je bila kao što sam ranije gledao na televiziji, sjajna. Svaka čast i Delijama i Grobarima", rekao je Ilić.

On je na startu drugog poluvremena imao sjajnu šansu da donese prednost Partizanu, ali je sa svega nekoliko metara šutirao preko gola.

"Pred utakmicu sam pričao da imam veliku želju da postignem gol, možda je zato otišla nebu pod oblake. Možda da sam ga ja dao ne bi posle postigli i pobedili", nije previše razočaran slovenački reprezentativac.

Iako je sledeći rival na papiru veliki favorit, Ilić smatra da Partizan može da slavi u crno-belom evropskom derbiju.

"Očekuje nas težak, odličan tim. Ali ako igramo kao jedan na terenu, možemo pobediti čak i Bešiktaš. Važno je da budemo kompaktni, igramo svi za jednog, jedan za sve, pa ćemo moći i da se radujemo na kraju", zaključio je Ilić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve