Nova vest
Fudbal

Nedelja, 19.10.2014.

13:50

Vidal: Klub me nikada nije kaznio

Fudbaler Juventusa Arturo Vidal demantovao je da je ga torinski tim kaznio sa 100.000 evra zbog incidenta u noćnom klubu, a potom i kašnjenja na trening.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Čileanac je pre dve sedmice izbačen iz jednog kluba u pola šest ujutro jer se u alkoholisanom stanju potukao sa obezbedjenjem zbog nepoznate devojke, a uz to je zakasnio na sutrašnji trening.

Trener Alegri ga je zbog toga izostavio iz startne postave za derbi meč protiv Rome u Seriji A, koji je završen pobedom torinskog tima sa 3:2.

"Moj odnos sa Juventusom je veoma dobar. Klub i saigrači imaju poverenja u mene, ali i ja u njih. Juventus me nikad nije kaznio i svi koji su drugačije preneli imaju loše namere. Maksimalno sam posvećen obavezama u klubu", napisao je Vidal na svom Tviter profilu.

Vidal zbog povrede kolena nije igrao u remiju svog tima protiv Sasuola (1:1), koju je zadobio nastupajući za nacionalni tim.

On je ove sezone u Seriji A odigrao pet utakmica i postigao dva gola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve