Nova vest
Fudbal

Nedelja, 19.10.2014.

12:12

Fabregas: Čelsi ne može kao Arsenal

Sesk Fabregas rekao je da njegov Čelsi ne može da završi sezonu u Premijer ligi bez poraza, kao što je to uradio njegov nekadašnji klub Arsenal 2004. godine.

Izvor:

Autor:

Default images

Arsenal je u sezoni 2003/2004 zabeležio 26 pobeda i 12 remija i impresivno osvojio titulu, a španski vezista misli da će teško neki tim ponoviti takav uspeh.

"Šala je da će Čelsi završiti sezonu bez poraza. Postoji samo jedan tim koji je to uradio, Arsenalov u sezoni 2003/2004 koji je bio neverovatan. Mi imamo ekipu koja može svakoga da pobedi, ali zvuči nestvarno da možemo da ostanemo neporaženi u Premijer ligi cele sezone", rekao je Fabregas, jedan od članova 'Nepobedivih'.

Fabregas je postigao svoj prvenac u dresu Čelsija protiv Kristal Palasa (2:1), posle lepe akcije "Plavaca" u 51. minutu.

"Odigrali smo odlično drugo poluvreme, u kojem su obe ekipe igrale sa po 10 igrača. Oskar je postigao lep gol i zadovoljan sam pobedom. Ponosan sam na naš dosadašnji učinak", zaključio je Španac.

Fabregas je u engleskom šampionatu odigrao osam utakmica i ostvario čak sedam asistencija.

Čelsi se posle osam nalazi na prvom mestu na tabeli Premijer lige sa 22 boda, pet više od drugolasiranog Mančester Sitija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve