Nova vest
Fudbal

Nedelja, 19.10.2014.

11:52

Pojet: Moja najveća sramota

Menadžer Sanderlenda Gustavo Pojet rekao je da je poraz od Sautemptona (8:0) najsramotniji trenutak u njegovoj karijeri.

Izvor:

Autor:

Default images

'Crne mačke' su na Sent Meriju doživele pravi debakl, uz sjajnu igru našeg Dušana Tadića koji je postigao jedan i namestio čak četiri pogotka.

"Ovo je najveća sramota koju sam doživeo od kada sam u fudbalu. Ne mogu i neću ovo gledati ponovo. Ipak, naučio sam dosta o svojim igračima, otkrili smo dosta toga lošeg ali to je dobro, sada znamo kako da postupamo ubuduće", rekao je Pojet.

Naš reprezentativac ušao je u istoriju Premijer lige, dok je Sanderlend doživeo najubedljiviji poraz posle 32 godine.

"Možda će igrači ponovo gledati meč. Možda bi to bila dobra terapija, kada bi se okupili i pogledali gde su grešili", dodao je Urugvajac, "Biće ovo teških sedam dana za nas. Igrači koji su bili na terenu će morati nešto da preduzmu sledeće nedelje. Najviše mi je žao navijača, jer su prešli ogroman put kako bi nas gledali".

Sanderlend u narednom kolu dočekuje Arsenal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve