Nova vest
Fudbal

Nedelja, 19.10.2014.

11:22

Ančeloti: Jedino da pitamo Ronalda

Trener Real Madrida Karlo Ančeloti opisao je trenutnu formu Kristijana Ronalda kao "nemoguću".

Izvor:

Autor:

Default images

Fenomenalni Portugalac je u trijumfu protiv Levantea postigao nova dva gola i asistirao, pa posle osam kola Primere na svom kontu ima neverovatnih 15 pogodaka.

"Ono što on radi i izvodi na terenu je nemoguće. Jedino što možemo je da ga pitamo da nastavi ovako i damo sve od sebe da ostane fokusiran na ono što radi najbolje. Ne verujem da može bolje od ovoga, ne samo on, već bilo ko", jasan je iskusni Italijan.

Najbolji igrač sveta je učinkom na startu sezone srušio još jedan rekord, a ovoga puta se radi o dostignuću iz sezone 1943/44, kada je napadač Real Ovijeda Esteban Ečeverija u isto mečeva dao gol manje.

Narednog vikenda na programu je El Klasiko, a Real u međuvremenu ide na Ostrvo – u goste Liverpulu na Enflid.

"Nalazimo se u dobroj seriji, ali ne smemo da zaboravimo šta se nalazi iza naših uspeha i golova. Žrtvovanje, vredan i predan rad, kao i koncentracija. Ne postoje pogoci bez žrtve i koncentracije. Najbolji to savrešno razumeju. Stigli smo na meč odlično psihički i fizički pripremljeni što je rezultiralo pobedom od 5:0. U sredu nas čeka težak meč na epskom stadionu, a priprema i fokus za taj duel ne smeju se razlikovati od prethodnih", dodao je Ančeloti.

Real posle osam odigranih kola ima već 30 golova na svom kontu, ali zaostaje četiri boda za Barselonom, koja još uvek nije primila pogodak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve