Nova vest
Fudbal

Nedelja, 19.10.2014.

10:48

Ljajić: Verujemo u Skudeto

Fudbaler Rome Adem Ljajić rekao je posle pobede nad Kjevom (3:0) da rimski klub ima velike šanse da osvoji titulu Serije A, pogotovo posle kiksa Juventusa.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Srpski vezista je bio strelac drugog gola na utakmici na Olimpiku, nakon što se na asistenciju kapitena Frančeska Totija oslobodio čuvara i pogodio suprotni ugao golmana Bardija.

"Uživao sam na terenu i drago mi je da sam iskoristio poverenje koje mi je ukazao trener Garsija. Dajem sve od sebe kako bih se izborio za startnu postavu i zadovoljan sam igrom i pobedom nad Kjevom. Verujemo u Skudeto i zavisi od nas, pričaćemo na terenu", rekao je Ljajić.

Aktuleni šampion Juventus odigrao je nerešeno protiv Sasuola (1:1) u gostima, pa sada torinski tim ima samo bod više u odnosu na Romu na tabeli Serije A.

Ljajić dobija sve veću minitažu u rimskom klubu, ove sezone je u italijanskom šampionatu odigrao šest utakmica i postigao dva gola.

Tokom karijere igrao je za Partizan i Fiorentinu, dok je za reprezentaciju Srbije nastupio devet puta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve