Nova vest
Fudbal

Subota, 18.10.2014.

20:10

Zapaljena zastava Albanije na JNA

Iako je centralni sportski događaj ovog vikenda u Srbiji 147. ’večiti’ derbi, utisci sa duela reprezentacije protiv Albanije nisu se slegli.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Susret između Srbije i Albanije prekinut je u utorak pred kraj prvog poluvremena, kada se iznad terena stadiona Partizana pojavila bespilotna letelica, dron, sa zastavom takozvane ’Velike Albanije’, nakon čega su usledili incidenti.

Utakmica je prekinuta pri rezultatu 0:0, UEFA je pokrenula istragu protiv oba saveza, a odluku o epilogu meča i eventualnim kaznama doneće njena tročlana komisija 23. oktobra.

Reakcija navijača iz naše zemlje stigla je pre ’večitog’ derbija u Humskoj, kada je jedan navijač zapalio na severnoj tribini zapalio zastavu Albanije.

Iako je ovaj derbi najavljivan kao mogući meč pomirenja navijača zbog celokupne situacije na utakmici reprezentacije sa Albanijom, vrlo brzlo je postalo jasno da tako neće biti.

Navijači su se sukobili na istočnoj tribini, došlo je do tuče, a potom i do paljenja jednog dela tribine bakljama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve