Nova vest
Fudbal

Sreda, 15.10.2014.

08:31

Odluka o meču u rukama UEFA

Kako će prekinuta utakmica između Srbije i Albanije biti registrovana odlučiće Evropska fudbalska unija, ali nije poznato kada.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Utakmica, koja je trebalo da bude odigrana u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine, prekinuta je u 41. minutu, posle skandalozne provokacije Albanaca, opšteg meteža na terenu i tuče koja je usledila.

Umesto selektora, na konferenciji za medije posle konačne odluke sudije o prekidu utakmice pojavio se delegat Hari Bin, koji je naglasio da je sada sve u rukama Disciplinske komisije.

Biću veoma kratak, jer žalimo zbog svega što se dogodilo. Utakmica je prekinuta, a okolnosti su bile takve da meč nije mogao da bude nastavljen. To ste i sami videli. Videli ste svi i šta se desilo. Ne možemo nikoga da krivimo, niti donosimo nekakav sud, ko je kriv, ko nije, doluku će doneti Disciplinska komisija UEFA. Posle svega što se desilo, specijalni posmatrač i ja ćemo poslati izveštaj evropskoj kući fudbala, u čijim rukama su dalji potezi“, naglasio je Bin.

Međutim, Bin je ipak dao dozvolu da se utakmica nastavi, ali su albanski fudbaleri bili ti koji nisu želeli ni da izađu na teren, ni da se stadion isprazni.

Za sada nema ni indicija kakva bi mogla da bude odluka UEFA, a svi se sećamo kakav je slučaj bio pre samo nekoliko godina, na utakmici Italije i Srbije u Đenovi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve