Nova vest
Fudbal

Nedelja, 12.10.2014.

18:12

Albanija – tvrdo i grubo

Utisci od jučerašnjeg remija nisu se ni slegli, a sportska redakcija B92 nastavlja sa predstavljanjem protivnika u kvalifikacijama - druga na redu je Albanija.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Niko u Srbiji nije bio srećan kada je žrebom za kvalifikacione grupe za Svetsko prvenstvo u Brazilu odlučeno da Srbija mora da se sastane sa selekcijom Belgije. Ovdašnja javnost bila je svesna da Belgijanci imaju jednu od najboljih generacija u istoriji i da će dueli sa njima biti veoma teški.

Niko nije bio srećan kada je u našu kvalifikacionu grupu za Evropsko prventvo upala Albanija – Fudbalski savez iz organizacionih razloga, a sami igrači iz fudbalskih.

Fudbalski savez Albanije prvobitno je odbio predlog FSS da se utakmice igraju bez gostujućih navijača, ali su Albanci na kraju popustili i složili se da se utakmica u Beogradu odigra bez njihovih pristalica.

Albanija je u prvom meču kvalifikacija na gostujućem terenu savladala Portugal sa 1:0 i tako praktično uručila otkaz selektoru Paolu Bentu. Albanija je reprezentacija bez mnogo zvezda, istinska je samo Ljorik Cana.

Kompletan tekst o reprezentaciji Albanije pročitajte u našoj rubrici "Teme".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve