Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 02.10.2014.

10:29

Simeone: Vratili smo se u igru

Trener Atletika Dijego Simeone pohvalio je svoj tim posle pobede nad Juventusom u Ligi šampiona i dodao da je ostvario važnu pobedu u borbi za osminu finala.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Vicešampion Evrope je u sredu ostvario prvu pobedu ove sezone u Ligi šampiona, pošto je savladao torinski tim sa 1:0.

"U poslednjim utakmicama pokazali smo ogroman napedak u igri. Ipak, moramo još više da budemo agresivniji i da ne dozvolimo previše prostora protivniku."

"Raduje me što je moj tim u potpunosti posvećen obavezama i pobeda nad Juventusom nas vraća u trku za prolaz dalje", rekao je Simeone, a prenosi Marka.

On je dodao da je ključan trenutak utakmice bio uvodjenje francuskog fudbalera Antoana Grizmana, koji je promenio tok igre.

"Juventus je u drugom poluvremenu počeo da igra bolje i morao sam nešto da promenim. Uveo sam Grizmana i zaigrali smo ofanzivnije, sa dva napadača. Otvorila se utakmica i posle gola stvari su se promenile na našu stranu", zaključio je argentinski stručnjak.

Pored Atletika i Juventusa, u A grupi LŠ nalaze se Malme i Olimpijakos i sva četiri tima imaju po tri boda nakon dva odigrana kola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve