Nova vest
Fudbal

Sreda, 01.10.2014.

12:41

Blan: Ućutkali smo kritičare

Trener Pari Sen Žermena Loran Blan rekao je da je njegova ekipa pobedom nad Barselonom (3:2) u Ligi šampiona utišala kritičare, kako svoje tako i njegove.

Izvor:

Autor:

Default images

Parižani su remizirali u prvih šest od deset takmičarski utakmica, pa se sve češće spominjala potencijalna smena Francuza.

"Bio je sjajan meč, pravi odgovor na nedavne kritike koje su na upućene. Bili su nam potrebni poeni, a uspeli smo i da uživamo. Igrači su bili motivisaniji i fokusiraniji nego inače, pa se sve poklopilo za odličan nastup", rekao je Blan.

PSŽ je golovima Davida Luiza, Marka Veratija i Blejza Matuidija uspeo da neutrališe pogotke Mesija i Nejmara i stigne do prvog mesta grupe F.

"Imao sam osećaj da klub nije igubio svoju virtuoznost, i ostale stvari koje ga krase. Ali, najvažnije je svakako da su pokazali da su tim", dodao je Blan.

Parižane u naredna dva kola očekuju dueli sa APOEL, pa je vrlo verovatno da će ekipa sa Parka prinčeva lagano stići do nok aut faze elitnog takmičenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve