Nova vest
Fudbal

Utorak, 30.09.2014.

21:45

"Nisam trenirao boljeg od Ronalda"

Trener Reala iz Madrida Karlo Ančeloti rekao je da je Kristijano Ronaldo najbolji igrač kojeg je ikada trenirao.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Ronaldo je postigao čak 13 golova na devet utakmica, od čega het-trik i četiri pogotka na prvenstvenim mečevima protiv Deportiva, odnosno Elčea prošle nedelje.

"Bez nepoštovanja bilo koga, Kristijano je najbolji igrač kojeg sam trenirao."

"On se bori za dres, on je vodja. Ne priča mnogo, on vodi primerom", rekao je Ančeloti pred utakmicu Lige šampiona protiv bugarskog prvaka Ludogoreca.
Italijanski stručnjak dodao je da i velška zvezda Geret Bejl daje pun doprinos ekipi Reala, iako se nije posebno istakao u dosadašnjem delu sezone.

"Postoje trenuci kada u igri niste 100 posto, ali on ima sjajnu sezonu, kao i ostali igrači. Bejl radi naporno, postiže golove i ja ne moram ništa da mu objašnjavam.
On vrlo dobro zna šta treba da radi i ja sam zadovoljan onim što radi",
kazao je Ančeloti i upozorio da meč protiv Ludogoreca neće biti nimalo lak kao što mnogi procenjuju.

Bugarski klub je u debitantskom nastupu u Ligi šampiona poražen u prvom kolu E grupe u Liverpulu sa 2:1, nakon što je domaćin postigao odlučujući gol u sudijskoj nadoknadi.

"Smatram da nema slabih timova u ovom takmičenju. Znamo koliko je teško igrati na Enfildu, a Ludogorec je odigrao tamo veoma dobru utakmicu", kazao je Ančeloti.

Utakmica izmedju Ludogoreca i Reala igra se sutra u Sofiji na stadionu Vasil Levski od 20.45 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve