Nova vest
Fudbal

Utorak, 30.09.2014.

15:20

Terzić: Izvinjavam se Žagubici

Vršilac dužnosti generalnog sekretara Crvene zvezde Zvezdan Terzić izvinio se fudbalskom klubu Žagubica zato što ga je u negativnom kontekstu spomenuo.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

"Duboko se izvinjavam fudbalskom klubu iz Žagubice zbog pogrešno shvaćene komparacije koja je izrečena žargonski. Nisam imao nameru bilo koga da potcenim i ovom prilikom pozivam ljude iz FK Žagubica da nas posete na Marakani i kroz razgovor uspostavimo prijateljske odnose", rekao je Terzić Tanjugu.

Ranije danas zamenik predsednika opštine Žagubica Ljubiša Jovkić zatražio je izvinjenje od Terzića jer je u intervjuu Tanjugu u negativnom kontekstu pominjao to mesto, kada je komentarisao suđenje Crvenoj zvezdi protiv Napretka u Kruševcu.

"One greške na meču protiv Napretka su instruisane. Sviran je nepostojeći penal za domaćina, dok tri za nas nisu. Sudijskih grešaka uvek ima i biće ih, ali da četiri sporne situacije budu na štetu Zvezde nema smisla. Mi nismo Žaugubica, a to se nije desilo u poslednjih 50 godina", rekao je tada Terzić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve