Nova vest
Fudbal

Utorak, 30.09.2014.

15:14

Abidal: Vratiću se u Barselonu

Fudbaler Olimpijakosa Erik Abidal rekao je da bi po završetku karijere voleo da se vrati u Barselonu, iako se nije prijateljski rastao sa upravom Katalonaca.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Francuski defanzivac kritikovao je čelnike kluba zato što mu nisu ponudili novi ugovor, ali i zbog toga što mu nisu plaćali troškove lečenja kada je imao transplataciju jetre.

Barselona će odlučiti da li ću se vratiti u klub. Kada sam odlazio bivši predsednik Sandro Rosel mi je rekao da mogu da se vratim kada god poželim, ali nisam siguran da to još uvek važi. Barselona je oduvek bila klub koji sam najviše voleo“, rekao je Abidal.

Iskusni 35-godišnji bivši reprezentativac Francuske došao je u Barselonu iz Liona 2007. godine i sa Kataloncima osvojio četiri titule u Primeri i po dva trofeja u Ligi šampiona, Svetskom klupskom prvenstu, evropskom Superkupu i španskom Kupu kralja.

Posle odlaska iz Barselone jednu sezonu je proveo u Monaku, dok je letos potpisao dvogodišnji ugovor sa Olimpijakosom. Za reprezentaciju Francuske odigrao 67 utakmica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve