Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 29.09.2014.

21:11

Lalatović: Ovako se bori za dres

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da je zadovoljan nastupom svoje ekipe u pobedi nad Borcem u Čačku.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

"Nije bitno što smo sada prvi pošto imamo utakmicu više. Zadovoljan sam igrom i nastupom. Bili su vidljivi htenje, želja, karakter i borba. Nije lako za samo pet dana dva puta pobediti Borac. Čestitam igračima, ovako se bori za dres Crvene zvezde", rekao je Lalatović za televiziju Arena posle utakmice.

Zvezda je pobedila sa 1:0 i došla na prvo mesto tabele, pošto Partizan ima meč manje.

Zvezda je u sredu slavila u Čačku u kupu. Borac je u drugom poluvremenu imao šanse, a povremeno i inicijativu.

"Imamo u timu nekoliko igrača koji nisu prošli pripreme sa nama i kako utakmica odmiče, to je teže igrati. Borac je dobra ekipa i iskusan tim, svakome će ovde biti teško da igra. Mnogo mi je drago i da smo prekinuli tradiciju, pošto Zvezda ovde u poslednjih šest-sedam godina ima samo jednu pobedu", rekao je Lalatović.

Trener Borca Bogić Bogićević nije bio sasvim nezadovoljan.

"Počeli smo bojažljivo i dozvolili smo Zvezdi da povede iz naših grešaka. Jako teško je posle juriti rezultat protiv Zvezde, koja sedam kola nije primila gol. Pokušali smo u drugom poluvremenu sve što smo znali i mogli, a u nekim trenucima nismo imali sreće. Mada, imali su i oni dve-tri prilike, tako da mislim da su zasluženo pobedili", rekao je Bogićević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve