Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 29.09.2014.

15:51

Mančini: Siti nije kao pre Junajted

Bivši menadžer Mančester Sitija Roberto Mančini veruje da Roma može da slavi na Etihadu jer "građani" nisu kao gradski rival Junajted od pre nekoliko godina.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

"Crveni đavoli" su pre nekoliko sezona deklasirali Rimljane u Ligi šampiona sa 7:1.

"Siti nije Mančester Junajted od pre nekoliko godina, nisu svi igrači rastrčani, što može biti prednost za Romu, koja može biti ubojita iz kontranapada", ocenio je Mančini.

Mančini smatra da je Siti uz Čelsi glavni kandidat za titulu u Engleskoj, ali je igračima Rome uputio nekoliko saveta kako da nadigraju "građane".

"Ključ je u tome da iskoriste sve prilike koje im Siti dopusti. U isto vreme, moraju biti oprezni u odbrani i koncentrisani svih 90 minuta", naveo je Mančini.

Mančini je naglasio da Siti za razliku od drugih engleskih klubova mnogo više igra "po zemlji", te da je ključni igrač tima Jaja Ture, za koga je rekao da je "sila prirode".

Roma gostuje Sitiju u utorak od 20:45, u drugom kolu LŠ. Rimljani su u prvom deklasirali CSKA, dok je Siti poražen u Minhenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve