Nova vest
Fudbal

Nedelja, 28.09.2014.

18:46

Rodžers: Lalana je bio sjajan

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers opisao je nastup Adama Lalane u derbiju grada Liverpula kao sjajan.

Izvor:

Autor:

Default images

‘Crveni’ su poveli golom kapitena Stivena Džerarda iz slobodnog udarca u 65. minutu, a izjednačenje i bod Evertonu doneo je Džagelka volej udarcem sa ivice kaznenog prostora

Vezista koji je stigao ovog leta iz Sautemptona propustio je početak sezone zbog povrede kolena, ali se polako uklapa u ekipu, pa odigrao kompletna dva meča u nekoliko dana.

Lalana je pre starta protiv Evertona odigrao svih devedeset minuta u traumatičnom meču Liga Kupa protiv Midlsboroa, gde je Liverpul tek posle 30. serije penala stigao do naredne runde. Menadžer tima sa Enfilda smatra da se 26-godišnjak svakim danom sve vise uklapa i da igra sve bolje i bolje.

"Mislim da je bio sjajan. Izaći i odigrati svoj prvi veliki derbi na način na koji je on to uradio, sa toliko kvaliteta i intenziteta, krajnje impresivno", rekao je Rodžers, "Ne treba zabiraviti da je odigrao i ceo meč sredinom nedelje protiv Midlsbora. Lepo je videti ga da ponovo igra na svom nivou, jer primećujem da je sve spremniji kako sezona odmiče".

S druge strane, sam igrač najavljuje da će pružati sve bolje partije kako mu se kondicija bude bližila 100 odsto.

"Posle svakog novog meča se osećam sve komotnije i lakše. Isto tako, samo želim da nastavim da radim iz sve snage i znam da mogu još vise da se poboljšam, što će dovesti do još boljih partija. Ne želim da zvuči kao izgovor, ali sam propustio pred sezonu. To stvarno mnogo znači, pogotovo kada promenite klub. Zbog svih povreda koje su nas zadeslike, verovatno sam dobio malo više nego što bi trebalo, jer sam se tek vratio iz povrede. Ali, osećaj je sjajan – to je ono što je potrebno svakom igraču", rekao je Lalana.

Vicešampion Engleske je loše započeo sezonu, jer posle šest kola zauzima tek 13. mesto sa samo sedam bodova i negativnom gol razlikom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve