Nova vest
Fudbal

Nedelja, 28.09.2014.

17:28

Borac: Imamo kvalitet za Zvezdu

Trener Borca Bogić Bogićević smatra da njegov tim može da ostvari povoljan rezultat protiv Crvene zvezde.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Nekoliko dana nakon minimalnomg poraza u Kupu na Marakani, Borac u 7. kolu JSL dočekuje Zvezdu u ponedeljak od 19 časova.

"Borac ima tim kadar da se ravnopravno suprostavi svim rivalima. Ovo je jedna od onih utakmica u kojima ne treba posebno motivisati igrače, a mislim da će i ambijent biti takav da će naš grad dugo pamtiti. Imamo kvalitet, snagu i znanje da se hrabro suprostavimo rivalu'', rekao je Bogićević.

On je dodao da očekuje da će Čačani nastaviti tradiciju prema kojoj uvek igraju dobro protiv Crvene zvezde.

''Duel sa Zvezdom je kao i svaki drugi prvenstveni. Treniramo normalno i uveren sam da će igrači dati maksimum. Igrali smo otvoreno u Beogradu i nema razloga da tako ne bude i na našem stadionu. Očekujem ogromnu podršku naših navijača'', naveo je Bogićević.

Desni bek Borca Nikola Boranijašević rekao je da njegov tim mora da nametne svoj ritam od početka meča.

"Mi igrači se i bavimo fudbalom zbog takvih utakmica i nadam se da će ambijent biti za pamćenje. Atmosfera je odlična i hrabro dočekujemo Crvenu zvezdu sa željom da joj se revanširamo za poraz u Kupu'', kazao je Boranijašević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve