Nova vest
Fudbal

Nedelja, 28.09.2014.

14:00

“Kramer mi čestitao na finalu ’74.”

Nemački fudbaler Kristofer Kramer tokom finala Svetskog prvenstva doživeo je potres mozga, a srećom njegovi saigrači su nedavno mogli da se našale sa njim.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Kramer je bio među starterima na meču sa Argentinom, ali je zbog jakog udarca u glavu morao da napusti igru već posle pola sata, kada je u igru ušao Andre Širle.

On je navodno pošto se osvestio pitao sudiju gde se nalaze, a prilikom nedavnog gostovanja u emisiji “Sport studio”, novinari su odlučili da se našale sa Kramerom, tako što su njegovi saigrači otkrili šta je govorio posle tog incidenta.

U početku nisam bio zabrinut, igrao je normalno. Ali, sve je krenulo nizbrdo kada mi je prišao i tražio kapitensku traku. Pomislio sam: ‘šta se ovde dešava’. Kada je hteo da zameni dres sa sudijom, znao sam da je dosta”, rekao je Lam uz osmeh.

Zanimljivu opasku imao je Manuel Nojer, koji je otkrio da mu je Kramer tražio da bude golman. Najinteresantniji komentar ipak je imao Tomas Miler.

Nazvao me je Gerd i čestitao mi je na finalu 1974. godine. Kada su navijači zaista bili zaista glasni, rekao mi je da je sjajna atmosfera na Rur stadionu. Bilo je važno da izađe iz igre, zato što ko zna šta bi se desilo. Možda bi čak sudiji skinuo šorts”, rekao je Miler.

Nemački fudbaleri su tako na zanimljiv način pokušali da skrenu pažnju na veliki problem u fudbalu. O tome više pročitajte u našoj rubrici ‘Teme’.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve