Nova vest
Fudbal

Nedelja, 28.09.2014.

13:41

“Jagodina određuje ambicije Pazara”

Trener Novog Pazara Milorad Kosanović rekao je da će utakmica sa Jagodinom u sedmom kolu Jelen Superlige odrediti ambicije kluba.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Utakmica u Novom Pazaru igra se u ponedeljak u 19 časova, a biće to prvi superligaški duel koji će se na Gradskom stadionu koji će se igrati pod svetlošću reflektora.

Krajnji ishod može da usmeri naš čamac u jednom ili drugom pravcu. Posle četiri poraza, potrebna je bolja igra i pobeda, a teško možemo do bodova ako ne budemo na potrebnom nivou. Momci su svesni situacije, imaju želju da sve reše na najbolji način, ali biće nam potrebna i velika pomoć navijača”, rekao je Kosanović.

Novi Pazar je trenutno deseti na tabeli sa sedam bodova, dok je Jagodina na 12. mestu sa dva boda manje.

Evidentno je da su oba tima u problemu, nemaju očekivane rezultate. Ne znam šta je sa Jagodinom, mnogo me i ne interesuje, okrenut sam svom timu. Imam jasniju situaciju nego kad sam došao pre sedam dana, ali daleko smo od neke igre. Tek počinjemo da je stvaramo”, ocenio je Kosanović.

Kosanović je dodao da je u porazu Novog Pazara od Sloge iz Petrovca na Mlavi sa 1:0 u Kupu Srbije video neke dobre stvari.

Pokazali smo nešto novo u odnosu na prethodni period, ali bilo je i trenutaka kad smo gubili nit. Nadam da ćemo sada imati malo više sportske sreće u završnici akcija”, rekao je Kosanović.

Trener Novog Pazara neće računati na povređene Miloša Živkovića i Edina Selimovića, dok je zbog bola u desnoj nozi neizvestan nastup Seada Hadžibulića.

Imamo određene kadrovske poteškoće, kao i problem u balansu tima koji nije najbolje selektiran tokom letnje pauze. U situaciji smo da to rešavamo na neki drugi način, pa je dobro što se desilo ovo dvodnevno odlaganje”, istakao je Kosanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve