Nova vest
Fudbal

Nedelja, 28.09.2014.

11:57

Prvi gol Obradovića od Partizana

Bivši reprezentativac Srbije Ivan Obradović se preporodio u Mehelenu, prebrodio je godine mučenja sa povredama i sve krunisao spektakularnim golom.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Naš levi bek, koji je i dalje relativno mlad je ima 26 godina, postigao je prvi od dva gola belgijskog tima u pobedi nad Beverenom i to na fantastičan način sa 20-ak metara.

To je Obradoviću bio prvi gol otkako je napustio Partizan u leto 2009. godine. Pored njega, strelac za Mehelen bio je i Dalibor Veselinović, kojem je to drugi gol u Župile ligi.

"Svi u klubu imaju maksimalno poverenje u mene, daju mi stopostotnu podršku, a kada je tako, onda možete bez brige igrati fudbal. Danas je sve manje ljudskosti u fudbalu, ja sam imao mnogo problema sa povredama, sada sam drugi čovek. Presrećan sam, kao i moja porodica, suproga i sin sa kojima sam slavio ovu pobedu", rekao je Obradović.

Obradović je prethodne četiri godine proveo u Španiji u dresu Saragose, ali je češće bio u bolnicama zbog problema sa kolenima.

Prošle sezone je stigao u Mehelen i odigrao tek nekoliko mečeva, ali je ove odigrao svih 810 minuta u belgijskom šampionatu.

Solidno ide i Mehelenu, ima četiri pobede i pet poraza u devet mečeva. U devetom kolu je slavio i šampion Anderleht, 2:0 u Varegemu, ali Aleksandar Mitrović ovaj put nije bio strelac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve