Nova vest
Fudbal

Nedelja, 28.09.2014.

11:43

Pelegrini: Osvojićemo Ligu šampiona

Menadžer Mančester Siti Manuel Pelegrini uveren je da će njegov tim osvojiti Ligu šampiona, a nada se da će to biti već ove sezone.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Siti je već godinama jedan od najjačih klubova u Engleskoj, osvojio je dve titule u poslednje tri sezone, uložio je više od milijardu evra u tim, ali je nedorečen u Evropi.

"Siguran sam da ćemo je osvojiti, kad tad. Bilo bi lepo to učiniti već ove sezone, ali šta god da se desi neće biti tragedija. Mi smo tek na početku, a LŠ je konačni cilj", rekao je Pelegrini.

Pelegrini je prošle sezone preuzeo Siti i odmah osvojio Premijer ligu i Liga kup. Ove sezone u grupnoj fazi LŠ igra sa Bajernom, Romom i CSKA.

"Naravno, ne treba zapostaviti ni domaća prvenstva, gde moramo nastaviti kao do sada. Želim titule i trofeje", zaključio je Čileanac.

U prvom kolu LŠ Siti je poražen od Bajerna golom u poslednjem minutu meča u Minhenu, a u utorak u drugom kolu dočekuje Romu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve