Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 25.09.2014.

09:31

Čelnik FSS: Zvezda gleda samo sebe

Prvi čovek FS Vojvodine Ratko Borovnica smatra da Crvena zvezda zahtevom za prevremene izbore u FSS gleda samo svoje interese.

Izvor: B92, Sport

Autor:B92, Sport

Default images

Crveno-beli su nezadovoljni suđenjem na gostovanju Napretku pre nekoliko nedelja pokrenuli inicijativu za smenu predsednika FSS Tomislava Karadžića.

"Da li je ovo fudbalski interes ili neko želi da privatizuje Savez? Meni se čini da oni koji zagovaraju promene žele da pomognu samo sebi", rekao je predsednik FS Vojvodine Borovnica za "Sport".

"Ne gledaju oni FSS na način kako bi trebalo ljudi kojima je stalo do fudbala u Srbiji. Ironija je da izbore traže oni koji duguju državi na milione evra poreza, oni koji zaposlenima duguju silne plate, oni kojima su stadioni u veoma lošem stanju. Njima je samo stalo do kase", dodao je čelnik FS Vojvodine.

Čelnici Zvezde, na čelu sa Zvezdanom Terzićem, kao i prošle godine krenuli su u napad na FSS početkom septembra, kada kreći u mečevi reprezentacije.

"I onda govore kako im je stalo do uspeha reprezentacije. Ne, ovde se radi samo o ličnim interesima, sve ostalo su priče za decu", kaže Borovnica, član Skupštine i Izvršnog odbora FSS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

3 h

U fokusu

Vidi sve