Nova vest
Fudbal

Utorak, 23.09.2014.

18:12

Humels spreman za derbi Rura

Fudbaler Borusije Dortmund, nemački reprezentativac Mats Humels spreman je da konačno zaigra ove sezone posle oporavka od povrede, potvrdio je Jirgen Klop.

Izvor:

Autor:

Default images

Dvadesetpetogodišnji defanzivac, strelac pobedonosnog gola za Nemačku u četvrtfinalu Mundijala u Brazilu protiv Francuske (1:0), imao je dugu pauzu zbog problema sa mišićima, a Klop veruje da bi mogao da nastupi u sredu protiv Štutgarta.

"Mats je izgleda na pravom putu. Međutim, ne verujem da će odigrati svih 90 minuta", kazao je trener BVB, dodajući da bi mogao da on bude starter za vikend u rurskom prvenstvenom derbiju protiv Šalkea.

Klop će ponovo imati na raspolaganju srpskog defanzivca Nevena Subotića, koji se oporavio od povrede prepona, medjutim, Sebastijan Kel i Henrik Mhitarijan pridružili su se dugačkom spisku odsutnih igrača.

Borusija Dortmund posle četiri kola Bundes lige zauzima 10. mesto na tabeli sa dva boda zaostatka za vodećima Paderbornom, Majncom, Hofenhajmom i minhenskim Bajernom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve