Nova vest
Fudbal

Utorak, 23.09.2014.

15:22

Snajder: Voleo bih u MU, ali...

Fudbaler Galatasaraja Vesli Snajder priznao je da bi voleo da pređe u Mančester Junajted, ali dodao da će se to teško ostvariti.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Lepo je čuti da se Van Gal interesuje za mene. On je neverovatan trener i imao sam odličnu saradnju sa njim. Ipak, veoma teško će se ostvariti transfer u Junajted, pošto Galatasaraj neće tražiti malo obeštećenje. Zadovoljan sam u turskom klubu i u potpunosti posvećen obavezama", rekao je Snajder za turski Fanatik.

Predsednik Galatasaraja Unal Ajsal nedavno je rekao da ukoliko neki klub želi da otkupi ugovor 30-godišnjeg holandskog veziste moraće da plati 20 miliona evra.

Snajder je tokom karijere igrao za Ajaks, madridski Real i Inter, a član Galatasaraja je od 2013. godine. Za reprezentaciju Holandije odigrao je 107 utakmica i postigao 27 golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

11 h

U fokusu

Vidi sve