Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 22.09.2014.

21:06

I Bajković kod Stojanovića u Lirsu

Bivši golman Crvene zvezde Boban Bajković sarađivaće drugu godinu za redom sa Slavišom Stojanovićem, pošto je postao novi član belgijskog Lirsa.

Izvor:

Autor:

Default images

Slovenac je posle osvojene titule napustio Marakanu, da bi ubrzo preuzeo posao u članu Župile lige, gde su mu se pridružili i pomoćnici Miloš Kostić i Bratislav Živković.

Cetinjanin, koji je punu deceniju proveo u crveno-belom dresu, stiže u Belgiju kao slobodan igrač, a kao razlog ovog transfera belgijski mediji navode Stojanovićevo nezadovoljstvo Igorom Berezovskim.

Prvi čuvar mreže ekipe primio je 17 golova u uvodnih osam kola šampionata, dok je samo na poslednjem gostovanju Vesterlou primio šest.

Bivši trener Crvene zvezde debitovao je na klupi u meču protiv šampiona Anderlehta, koji je završen bez pobednika (2:2), dok je poraz u Vesterlou (6:1) poslao ekipu na poslednje mesto na tabeli, sa samo pet osvojenih bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve