Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 22.09.2014.

18:38

Petar Škuletić - gol na 93 minuta

Petar Škuletić, napadač Partizana, postigao je dva gola na gostovanju 'crno-belih' u Kragujevcu i stigao do proseka od jednog gola na 93 minuta.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Drugi pogodak u duelu sa Radničkim bio mu je 11. na 12 utakmica od početka sezone. Škuletić je na terenu proveo ukupno 1029 minuta.

Crnogorski internacionalac koji je seniorsku karijeru i započeo u Humskoj je na šest ligaških mečeva postigao šest golova, dva u duelu sa kragujevačkim Radničkim, po jedan u utakmicama sa Radničkim iz Niša, Donjeg Srema, Rada i Čukaričkog.

Zanimljivo je da je Škuletić bio strelac u svim kolima kvalifikacija za evropske kupove, gol HB Torshavnu, po dva Ludogorecu i Neftčiju.

Jedini klubovi sa kojima je Partizan u ovoj sezoni igrao, a kojima Petar Škuletić nije dao gol su Voždovac i Totenhem. U duelu sa Englezima u Ligi Evrope nije ga bilo na terenu zbog isključenja u Bakuu. Protiv Voždovca je proveo svih 90 minuta na terenu.

Prošle sezone je u ukupno 38 utakmica za Vojvodinu i Partizan bio strelac 16 puta, u sezoni 2012/13 je za niški Radnički i Vojvodinu postigao četiri gola na 19 mečeva.

Godinu dana ranije je na 27 utakmica četiri puta bio strelac.

Ove sezone ima bolji učinak nego ikada ranije a 'crno-bele' do kraja jeseni očekuje još najmanje 15 utakmica, Škuletić ima pravo nastupa na 14 (devet u Jelen Superligi, četiri u Ligi Evrope, najmanje jednu u Kupu Srbije).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve