Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 22.09.2014.

17:11

Pazar: Kaznite Zvezdu zbog navijača

Generalni sekretar Novog Pazara Redžep Korać zatražio je da Fudbalski savez Srbije rigorozno kazni Crvenu zvezdu zbog ponašanja njenih navijača.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Korać je istakao da su navijači ‘crveno-belih’ na utakmici šestog kola Jelen Superlige, koju je Zvezda dobila sa 2:0, navijači uzvikivali nacističke parole i klicali ratnim zločincima.

Kad se nešto slično desi na našem stadionu, onda je smak sveta i samo o tome se govori. Očekujem da FSS rigorozno kazni ponasanje navijača koji su klicali ratnim zločincima i tokom prvog poluvremena uzvikivali nacionalističke parole”, rekao je Korać novinarima na Gradskom stadionu u Novom Pazaru.

On je naveo da su Novopazarci hteli da se povuku sa terena, a da sudija Srđan Obradović nije ni na trenutak prekinuo utakmicu.

Ne tražimo povlašćen položaj, samo želimo da aršini budu isti za sve. Uložili smo žalbu delegatu na licu mesta, upozorili ga da ćemo povući ekipu, a zvanični spiker je nekoliko puta upozorio gledaoce”, istakao je Korać.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

149 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Grizman prekida rekordni niz

Francuski fudbaler Antoan Grizman propustiće prijateljske utakmice reprezentacije sa Nemačkom i Čileom, zbog uganuća desnog skočnog zgloba.

Beta

23:45

12 h

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d