Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 22.09.2014.

15:08

Ager: Rodžers me nije cenio

Fudbaler Brondbija Danijel Ager rekao je da je napustio Liverpul zbog nesuglasica sa menadžerom Brendanom Rodžersom.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Ager je poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka odlučio da se vrati u matični Brondbi, posle osam provedenih godina u Liverpulu.

"Rodžers i ja nismo imali isto mišljenje oko nekih stvari, a sve se dodatno pogoršalo tokom prošle sezone“.

“Bilo je mnogih nesuglasica između nas dvojice, a osećao sam da Brendan ne ceni dovoljno moj doprinos u klubu. Možda je bilo pogrešno što sam bio veoma direktan, ali isto to sam očekivao od njega. Na kraju sezone sam znao da je došlo vreme da odem iz Liverpula", rekao je Ager za dansku nacionalnu televiziju.

Ager nije želeo da razmatra ponude Barselone i Arsenala, pošto je često isticao da za njega postoje samo dva kluba – Brondbi i Liverpul.

Za "Crvene" je odigrao 232 utakmice i postigao 14 golova, osvojio je Liga kup i Komjuniti šild, a igrao je i finale Lige šampiona 2007. godine kada je Liverpul poražen od Milana sa 2:1 u Atini.

Za reprezentaciju Danske nastupao je 65 puta, uz 12 golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve