Nova vest
Fudbal

Nedelja, 21.09.2014.

21:22

Preokret Viljareala, Sevilja lako

Fudbaleri Viljareala savladali su posle preokreta Rajo Valjekano 4:2 (1:2) u četvrtom kolu španske Primere.

Izvor:

Autor:

Default images

U istom terminu, Sevilja je lako došla do trećeg trijumfa u nizu, pošto je bila sigurna u Kordobi 3:1 (1:0).

Posle pola časa igre na 'El Madrigalu' nije delovalo da će domači slaviti, jer su Kakuta i Bueno pogodili za 0:2. Međutim, Espinosa je smanjio pred odmor, da bi u poslednjih pola sata meča Musaćio i Vieto sa dva gola doneli drugu pobedu 'Žutoj podmornici'.

Sjajnu partiju pružio je i mladi Denis Čerišev, koji je stigao iz Real Madrida na pozajmicu. Rus se našao u ulozi asistenta kod poslednja dva gola svoje ekipe, dok je učestvovao i u akciji kod trećeg. Antonio Rukavina odigrao je ceo meč za domaće, uz žuti karton.

S druge strane, tim iz Andaluzije po slavlja predvodio je raspoloženi Karlos Baka. Kolumbijac je najpre bio precizan posle samo osam minuta igre, da bi dva minuta pre isteka regularnog toka uspešno realizovao penal za overu trijumfa. U međuvremenu je M'Bija duplirao vođstvo gostiju, ali je Borha Garsija vratio neizvesnost u 83. minutu. Aleksandar Pantić proveo je ceo meč na terenu u sastavu Kordobe, uz, takođe, javnu opomenu.

U prvom meču dana Almerija je iznenadila Real Sosijedad na Anoeti, dok je subonji program obeležio Real sa neverovatnih 8:2 u La Korunji.

Poslednji meč dana igra se u Levanteu (21h) gde gostuje Barselona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve