Nova vest
Fudbal

Nedelja, 21.09.2014.

20:53

Radović nastavlja seriju golova

Srpski fudbaler Miroslav Radović ponovo se upisao u strelce u novoj pobedi Legije, ovoga puta nad Vislom sa 3:0 u gostima.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Radović je postavio konačni rezultat u šestom minutu sudijske nadoknade.

Posle briljantne partije u Ligi Evrope, kada je Radović doneo pobedu protiv Lokerena, trener Legije Hening Berg rešio je da odmori srpskog fudbalera, koji je tako meč počeo na klupi za rezerve.

Šampion Poljske je tek u petom minutu nastavka slomio otpor, do tada prvoplasirane ekipe u Ekstraklasi, a strelac je bio Portugalac Orlando Sa.

U nastavku, Legija je bila bolji rival ali nijednu od prilika nije uspela da kruniše golom. Berg je četiri minuta pre kraja ubacio Radovića u igru i to je odmah dodatno probudilo ekipu Legije. U petom minutu sudijske nadoknade, još jedan rezervista Ondrej Duda rešio je pitanje pobednika posle dodavanja Kuharčika, da bi Radović u poslednjim trenucima utakmice potvrdio trijumf svoje ekipe, na asistenciju Vrdoljaka.

Legija je tim trijumfom preuzela čelnu poziciju na tabeli, sa 19 poena, dok je Visla ostala na 18.

Radoviću je to bio četvrti gol u prvenstvu, a ukupno deseti ove sezone, ako se računaju i evropska takmičenja.

Naredni rival Legiji biće Mieđ Legnica u Kupu Poljske i taj susret na programu je u sredu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve