Nova vest
Fudbal

Nedelja, 21.09.2014.

19:58

“Ljubav Čelsija i Lamparda gotova”

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo istakao je da navijači ‘Plavaca’ nikada neće zaboraviti lojalnost Frenka Lamparda klubu posle remija sa Mančester Sitijem 1:1.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Lampard je proteklog leta posle 13 sezona napustio Čelsi i prešao u Njujork Siti, koji ga je pozajmio Sitiju. I upravo je on doneo ‘Građanima’ remi u duelu sa svojim bivšim klubom, u čijem dresu je na 648 mečeva postigao 211 golova.

Frenk Lampard je fudbaler Mančester Sitija, ja ne verujem u priče o strasti i srcu, možda sam previše pragmatičan za fudbal. Kada je odlučio da ode u redove direktnog konkurenta Čelsija, ta ljubavna priča je završena. Odradio je svoj posao kao profesionalac. Dobro je dočekan, ovo je Engleska i ovo je Čelsi. Navijači Čelsija nikad ne zaboravlja šta su naši ljudi odradili za klub. To se desilo i meni kada sam bio trener Intera. To je kultura i lepota Čelsija”, rekao je Murinjo.

Murinjo je takođe istakao da je razočaran što njegovi izabranici nisu uspeli da reše utakmicu pre Lampardovog gola.

Dobijali smo utakmicu protiv desetorice igrača, ali ista ta desetorica su fantastično reagovali i dali sve od sebe da izjednače. Kada utakmica postane emotivna, brojevi nisu važni. Kada je utakmica taktička, onda jesu. Mi smo postigli gol, držali smo kontrolu, pogodili smo stativu i onda su oni izjednačili. U tom trenutku, utakmica je postala emotivna i oni su psihološki bili jači od nas. Na kraju, možda je remi i fer rezultat”, naglasio je Murinjo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve