Nova vest
Fudbal

Nedelja, 21.09.2014.

09:33

"Velbek i Ezil za ubedljivu pobedu"

Menadžer Arsenala Arsen Venger istakao je da je veoma zadovoljan partijom svojih izabranika u trijumfu nad Aston Vilom.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Arsenal je pobedio Aston Vilu u subotu sa 3:0, postigavši sva tri gola u razmaku od tri minuta i 12 sekundi.

Osim toga, duel u Birmingemu obeležio je debitanstski pogodak Danija Velbeka i odlična partija Mesuta Ezila.

„Ovo je bio odgovor koji nam je bio potreban posle utorka. Aston Vila je Krenula dobro i na početku su imali nekoliko opasnih situacija, ali smo posle toga mi kontrolisali i postigli tri gola za tri minuta. U drugom poluvremenu smo držali loptu i kontrolisali, jer nismo želeli mnogo da se otvaramo. Na kraju, bila je to ubedljiva pobeda u kojoj su pogodili Dani Velbek i Mesut Ezil“, rekao je Venger.

Upravo su njih dvojica bili jedni od najboljih pojedinaca na meču, a osim pogotka, Mesut Ezil je upisao i asistenciju i najavio izlazak iz krize.

„Veoma sam zadovoljan što je došao do gola veoma brzo. Nije greška medija i to ne kažem, ali znam koliko dobro nalazite promašaje. Zato je bilo veoma važno za njega da se upiše u strelce“, dodao je francuski stručnjak.

Velbek je u subotu postigao svoj debitantski gol u dresu Arsenala.

„Postigao je sličan gol u Švajcarskoj – ispratio je napad sa leve strane i ubacio loptu u mrežu, njegov tajming je veoma dobar. Mislim da je imao odličan nastup jer je uspevao da zadrži loptu. To je važno, a on je generalno imao dobru utakmicu kao istureni napadač“, zaključio je Venger.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve