Nova vest
Fudbal

Subota, 20.09.2014.

12:10

Murinjo: Lampard će se vratiti

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo rekao je u subotu da veruje da će se fudbaler Mančester Sitija Frenk Lampard vratiti u londonski klub jednog dana.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Murinjo je dodao da bi Lampard mogao da bude uspešan i u trenerskoj karijeri.

Lampard je letos napustio Čelsi nakon 15 provedenih godina u klubu i prešao u Njujork, ali je zbog pauze u MLS ligi odlučio da narednih šest meseci odigra na pozajmici u Mančester Sitiju.

"Klub mu je predložio da može da se vrati kada god bude poželeo, a to su bile reči predsednika Romana Abramoviča. Verujem da još nije promenio mišljenje, iako je prešao u Siti. To je normalan period u karijeri, odabrao je da pređe u Njujork, pa u Siti i ima puno pravo na to. Njegovo mesto u istoriji Čelsija je nedodirljivo i verujem da će se jednog dana vratiti, možda i kao menadžer, mislim da bi bio uspešan", rekao je Murinjo uoči meča sa ’Građanima’.

Lampard je za ’Plavce’ odigrao 648 utakmica i postigao 211 golova, a osvojio je tri titule Premijer lige, Ligu šampiona, četiri FA kupa, dva Liga kupa, dva Komjuniti šilda i Ligu Evrope.

U nedelju je na programu meč petog kola Premijer lige između Sitija i Čelsija, a biće neobično videti Lamparda da predvodi ekipu Sitija protiv svog doskorašnjeg kluba.

"Mislim da Siti ima isti tim kao prošle sezone, dok smo mi mnogo napredovali. Dobro smo se pojačali, ali imamo dosta mana, ali ćemo ih ispraviti. Nisam zadovoljan trenutnim igrama, želimo još bolje i želim da sve bude perfektno. Moramo još dosta da radimo", zaključio je Portugalac.

Utakmica između Sitija i Čelsija igra se u nedelju od 17 sati na ’Etihadu’.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve