Nova vest
Fudbal

Petak, 19.09.2014.

14:41

JSL: Partizan u KG, Zvezda na NP

Utakmicama šestog kola nastavlja se takmičenje u Superligi Srbije, Partizan gostuje u Kragujevcu Radničkom, dok će Crvena zvezdi u goste Novi Pazar.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Partizan u nedelju od 16 časova igra u Kragujevcu i pokušaće da pobedi kako bi zadržao prvo mesto na tabeli. Crno-beli u utakmicu ulaze posle utakmice sa Totenhemom u Ligi Evrope (0:0).

Vicešampion je jedina ekipa u Superligi koja je u prvih pet kola ostvarila svih pet pobeda i prvi je na tabeli, dok Radnički zauzima 12. mesto sa četiri boda. Ekipa Marka Nikolića je u prošlom kolu pobedila Čukarički sa 4:2, dok je Radnički u Beogradu pobedio Voždovac sa 1:0.

Šampion Crvena zvezda od 18 časova igra protiv Novog Pazara i želi dobar rezultat kako bi ostali u trci sa Partizanom. Zvezda je u prošlom kolu odigrala bez golova u Kruševcu, a Novi Pazar je izgubio na svom terenu od Mladosti sa 1:2.

Posle tog poraza Novi Pazar je otpustio trenera Dragija Kanatlarovskog i još nije angažovao novog šefa stručnog štaba. Crveno-beli su drugi na tabeli sa 13 bodova, a Novi Pazar je u grupi ekipa koje su osvojile po sedam bodova i zauzima deveto mesto.

Fudbaleri Vojvodine u subotu od 19 časova na svom stadionu igraju protiv Spartaka i pokušaće da pobede kako bi se zadržali u vrhu tabele. Novosađani su u prošlom kolu pobedili Radnički iz Niša sa 3:0, a Spartak je pobedio Jagodinu sa 2:0. Ekipe zauzimaju treće i četvrto mesto na tabeli, Vojvodina ima 12 bodova, a subotički klub dva manje.

Čukarički na svom terenu u subotu od 19 časova igra protiv Donjeg Srema i pokušaće da zabeleži povoljan rezultat kako bi ostao u gornjem delu tabele. Jagodina takođe u subotu od 16 časova na svom terenu igra protiv Napretka, a Mladost u isto vreme u Lučanima protiv Borca.

U prvih pet kola bodove nisu osvojili Radnički iz Niša i Voždovac, a igraće protiv ekipa iz sredine tabele. Radnički od 16 časova na svom terenu igra protiv Rada, a Voždovac sat vremena ranije u "malom" gradskom derbiju igra na gostovanju protiv OFK Beograda.

Parovi šestog kola Superlige Srbije:

subota:
OFK Beograd – Voždovac (15.00)
Jagodina – Napredak (16.00)
Mladost – Borac (16.00)
Radnički (N) – Rad (16.00)
Crvena zvezda – Novi Pazar (18.00)
Čukarički – Donji Srem (19.00)
Vojvodina – Spartak (19.00)

nedelja:
Radnički (KG) – Partizan (16.00)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve