Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 18.09.2014.

22:25

Ilić: Bili smo ravnopravni

Kapiten Partizana Saša Ilić rekao je da je zadovoljan bodom protiv Totenhema i da su ‘crno-beli’ bili ravnopravan rival londonskom klubu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Fudbaleri Partizana i Totenhema igrali su bez golova u Beogradu na otvaranju nove sezone u Ligi Evrope.

“Osvojili smo veliki bod. Posebno mi je drago što smo bili ravnopravni, a u nekim momentima i bolji rival od slavnog engleskog kluba. Čuli smo i za remi u Istanbulu i taj rezultat nam je motiv više da se borimo za bolji plasman u grupi”, rekao je Ilić.

Danilo Pantić je istakao da ne može da bude zadovoljan bodom, ali da je ipak osetio veliku satisfakciju jer je izvukao bod protiv kluba kakav je Totenhem.

Utakmica je bila mnogo teška i zahtevna. Imali smo mnogo šansi, svakako boljih i izrazitijih od protivnika. Ne mogu da kažem da sam zadovoljan remijem, ali je ovo svakako velika satisfakcija, jer smo uzeli bod velikoj evropskoj ekipi i, što je najvažnije, nadigrali ih”, rekao je Pantić.

Petar Grbić je ocenio da je Totenhem potcenio njegovu ekipu.

Potcenili su nas, mislili su da će lako da prođu. Mi smo izginuli na terenu i ostaje žal jer smo mogli do tri boda. Videli smo da Totenhem nije bauk i mogao je ceo plen da ostane kod nas”, rekao je Grbić.

Iskusni Nikola Drinčić najavio je dalju borbu u Ligi Evrope.

Odigrali smo kvalitetno, pre svega u odbrani, i ovaj bod je dobar za prvu utakmicu, jer smo ostali u igri. Borićemo se i dalje”, rekao je Drinčić.

Naredni meč fudbaleri Partizana igraju na gostovanju Asterasu, koji je u prvom kolu igrao 1:1 sa Bešiktašem, 2. oktobra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve