Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 18.09.2014.

18:58

Fulam otpustio Magata

Nemački trener Feliks Magat dobio je otkaz u Fulamu nakon niza očajnih rezultata, potvrđeno je u klubu, a tim će u narednom periodu voditi Kit Sajmons.

Izvor: MLN

Autor: MLN

Default images

Odluku je doneo vlasnik Šahid Kahn, istakavši potrebu za svežinom i naglom promenom na Krejven Kotidžu.

Fulam je u prvih sedam kola Čempionšipa osvojio samo jedan bod, i to u meču sa Kardifom, čiji je trener Ole Gunar Solšer takođe u četvrtak napustio svoju menadžersku poziciju.

"Nikada nisam imao ovako slabe rezultate, bez obzira na to koji klub sam vodio. Žao mi je zbog navijača, ne umem ni da objasnim razlog naše slabe igre", rekao je Magat, koji je pre samo nedelju dana molio upravu za strpljenje.

Fulam je prošle sezone ispao iz Premijer lige kao pretposlednji na tabeli, a Nemac je u klub došao u februaru i ostvario ukupno četiri pobede i četiri remija, uz 20 izgubljenih utakmica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

11 h

U fokusu

Vidi sve