Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 18.09.2014.

16:32

Robenov kec iz fizičkog

Zvezda minhenskog Bajerna i holandske reprezentacije Arjen Roben otkrio je da je u osnovnoj školi imao najgoru ocenu iz fizičkog vaspitanja.

Izvor: MLN

Autor: MLN

Default images

On je na emisiji na nacionalnoj televiziji izjavio da zbog fudbala nije imao vremena za učenje niti bilo kakvu vrstu školskih obaveza.

Roben je za svoj prvi klub Groningen debitovao sa šesnaest godina, ali čak i pre toga je morao da se odrekne obrazovanja kako bi bio uspešan u sportu.

"Ne mogu da se dičim školskim uspesima, bio sam potpuno posvećen fudbalu. Svake nedelje sam biciklom odlazio na treninge, pa natrag u osnovnu, tako više nije moglo. Imao sam keca iz fizičkog, najgori u odeljenju. Nikada nisam bio prisutan. Mogu sada da se smejem tome, ali tada je bilo zastrašujuće", zaključio je Holanđanin.

On je u svojoj bogatoj karijeri nastupao i za PSV, Čelsi i Real Madrid, a sa sadašnjim klubom Bajernom je osvojio Ligu šampiona 2013. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve