Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 18.09.2014.

16:15

"Zviždali su i Ronaldu i Zidanu"

Napadač Real Madrida Karim Benzema rekao je da ga zviždanje navijača ne utiče na njega, jer, kako kaže – to je nešto sasvim normalno kada ste igrač Madriđana.

Izvor:

Autor:

Default images

"Igram za veliki klub, pa se od mene automatski očekuje mnogo. Napadač sam Real Madrida, što znači da moram da postignem gol u svakom meču. Prosto je tako".

Sjajni Francuz naglašava da ga takav ambijent nikako ne remeti, kao i da nije neka novost da se zviždi zvezdama kluba.

Navijači su izrazili negodovanje prema njegovoj partiji i igri koju je pružio kapiten Iker Kasiljas u prvenstvenom porazu od Atletiko Madida (2:1) na Santijago Bernabeu.

"Zviždali su mi prošle sezone. Zviždali su i Ikeru Kasiljasu. Ništa bolje nisu ne prošle veličine kao što su Ronaldo, Zinedin Zidan...", smatra Benzema, "Za mene to nije problem, jer ću ja nastaviti da dajem sve od sebe i da treniram jako. Pričaćemo o mojoj karijeri kada njoj dođe kraj. Igram za ogroman klub. Znam šta su očekivanja".

Zanimljivo je da je upravo Zinedin Zidan, sadašnji prvi trener Kastilje, B tima Reala, rekao da Francuz mora da poboljša golgeterski saldo ako planira da utiša kritičare.

On je svestan kakav je igrač i u kom klubu igra. On je prvi centarfor Real Madrida i zvižduci će biti tu svaki put kada ne bude postizao pogotke. Istovremeno, on mora da trese mreže i u dresu reprezentacije. Prošle godine sam mu bio bliži (kao pomoćnik Karla Ančelotija), pa sada ređe imam priliku da popričam s njim jer sam zauzet svojom ekipom. Ali, siguran sam da će postići gol već u sledećoj utakmici pa ćemo voditi neku drugu priču", rekao je pre nekoliko dana legendarni Zizu.

Benzema je prošlu sezonu završio sa 52 nastupa, upisavši se 24 puta u strelce, dok je u ulozi asistenta bio u 16 navrata. S druge strane, ovu sezonu otvorio je sa dva pogotka na sedam mečeva u svim takmičenjima.

"Isto sam doživeo i na stadionu "Francuska". Ne dozvoljavam im da dopru do mene. Ja se koncentrišem samo na igru. Volim fudbal i igram u najboljem klubu na sveta", nema dilemu Benzema.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve