Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 18.09.2014.

14:40

Rodžers: Mariju treba vreme

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers rekao je da će Mariju Baloteliju biti potrebno vreme da se prilagodi na novu ekipu i život u tom gradu.

Izvor:

Autor:

Default images

On je podsetio da je u sličnoj situaciji svojevremeno bio Luis Suares, pa je kasnije postao ljubimac navijača sa Enfilda.

"Mario se upoznao sa istorijom našeg kluba i zna koji su veliki napadači igrali za Liverpul. Pričali smo i o Suaresu. Mario zna da mora da bude pametan, da uči i da bude gladan uspeha", rekao je Rodžers.

Baloteli je u letnjem prelaznom roku došao u Liverpul iz Milana, a prethodno je u periodu od 2010. do 2013. godine bio član Mančester Sitija.

Italijanski reprezentativac je u utorak protiv Ludogoreca u Ligi šampiona dao prvi gol u dresu Liverpula.

"Vidi se da još nije potpuno spreman, ali kako vreme bude odmicalo biće i više golova. Spreman je da radi, videlo se da se trudi na terenu. On je dobar momak", zaključio je Rodžers.

Baloteli je prošle sezone u dresu Milana odigrao 41 utakmicu i postigao 18 golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

3 h

U fokusu

Vidi sve