Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 18.09.2014.

13:11

Jobo i Lugano stižu u Arsenal?

Menadžer Arsenala Arsen Venger želi da dovede jednog ili dvojicu štopera kao eventualne zamene za Pera Mertesakera i Lorana Košćelnog.

Izvor:

Autor:

Default images

'Tobdžije', kao po običaju, već na startu sezone imaju problema sa povređenim igračima, ponovo u zadnoj liniji, pa se Francuz okrenuo slobodnim igračima.

Kako prenose mediji na Ostrvu, ekipa iz londona zainteresovana je za Nigerijca Džozefa Joba (34) i Urugvajca Dijega Lugana (33), koji su trenutno bez ugovora.

Pomenuti dvojac ima iza sebe veliko iskustvo igranja u najjačim ligama Evrope, a što je još bitnije obojica su igrala u Premijer ligi.

Godinu dana stariji Nigerijac je poslednje četiri sezone bio član Fenerbahčea, dok je sezonu za nama proveo u Noriču na pozajmici. Pre odlska na Bosfor punih deset godina nastupao je za ekipu Evertona.

S druge strane, kapiten 'Urusa' je takođe bio deo 'crno-žutih' iz Istanbula, dok je posle toga nastupao za Pari Sen Žermen, Malagu i Vest Bromvič Albion, gde je i proveo prošlu sezonu.

Venger se na ovakav potez odlučio posle poraza na startu sezone u Ligi šampiona od Dortmunda (2.0), jer je odbrana 'Tobdžija' delovala dosta nesigurno i naivno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve