Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 18.09.2014.

09:42

"Armejci" teško podneli debakl

Zbog nasilja navijača u sredu uveče je nakratko prekinuta utakmica prvog kola Grupe E Lige šampiona između Rome i CSKA iz Moskve.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Kada su domaći u 71. minutu poveli s 5:0, navijači CSKA su bacali rakete na navijače Rome. Meč je bio prekinut oko dva minuta, a nastavljen je pošto je intervenisala policija.

Ima izveštaja i o okršajima suprotstavljenih navijača van stadiona pre utakmice, završene rezultatom 5:1. Ruski klub će verovatno biti kažnjen zbog incidenta.

CSKA već mora da protiv Bajerna u Ligi šampiona igra pred praznim tribinama jer su njegovi navijači pokazivali rasističke i ekstremno-desničarske simbole tokom utakmice s Viktorijom u Plzenu, u Češkoj, u prošloj sezoni Lige šampiona. Tada je CSKA izgubio u sva tri gostovanja.

CSKA je takođe kažnjen s 50.000 evra jer su njegovi navijači oktobra prošle godine izvikivali rasističke uvrede tokom utakmice na domaćem terenu, protiv Mančester Sitija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve