Nova vest
Fudbal

Utorak, 16.09.2014.

20:38

Suspendovan sudija Santrač

Arbitar utakmice Napredak - Crvena zvezda Dejan Santrač nije dobio prelaznu ocenu za suđenje na tom meču, zbog čega neće moći da sudi duži vremenski period.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

Na sednici Sudijske komisije FSS odlučeno je da je Santrač je pogrešio u 94. minutu kada nije dosudio penal za Zvezdu, nakon "očiglednog prekršaja u kaznenom prostoru domaće ekipe", kao i da je imao propuste u primeni disciplinskih mera i da je loše kontrolisao utakmicu.

Negativnu ocenu je, pored Santrača, dobio i njegov pomoćnik Novica Anđelovski zbog propusta u istoj situaciji i on neće suditi duži vremenski period.

Kažnjen je i posmatrač sudjenja na susretu u Kruševcu Zoran Djurović, koji je "propustio da evidentira sudijske greške".

Fudbaleri Zvezde burno su reagovali zbog greški Santrača, a čelnici beogradskog kluba oštro su kritikovali rad arbitra, kao i predsednika FSS Tomislava Karadžića, kome su dali rok od 30 dana da napusti svoju funkciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

74 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d