Nova vest
Fudbal

Utorak, 16.09.2014.

17:48

Radović igrač kola u Poljskoj

Srpski fudbaler Miroslav Radović proglašen je za najboljeg igrača osmog kola šampionata Poljske.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

Iskusni 30-godišnji krilni igrač je sa dva gola i uz sjajnu igru bio najzaslužniji za trijumf Legije nad ekipom Slaska rezultatom 4:3.

Radović je tako nastavio sa sjajnim igrama, gde se posebno ističu njegovi nastupi u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a poljski mediji bili su jednoglasni u tome da je prikazao najbolju partiju u osmom kolu Ekstraklase.

"Kaže se da ne postoje nezamenljivi igrači, ali bilo bi teško zamisliti tim poljskog šampiona bez Srbina u njihovom sastavu. Vezista varšavske ekipe je u nedelju ponovo bio heroj svog tima. Radović se u listu strelaca upisao dva puta", piše poljsko izdanje Eurosporta.

WP Sport navodi da je u spektakularnom meču prepunom golova i obrta "najspektakularniji bio Miroslav Radović".

"Srbin je sjajno počeo meč i završio ga sa dva gola. Popularni 'Rado' je pored efikasnosti pokazao i sjajan borbeni duh, boreći se sa podjednakim žarom na svakom kvadratnom centimetru terena. Bez sumnje, on je bio motor svog tima", piše WP Sport.

Poljski šampion Legija evropsku avanturu nastavlja u Ligi Evrope, gde će se takmičiti u grupi L, sa ekipama Lokerena, Metalista i Trabzona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve