Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 15.09.2014.

10:21

Van Gal: Di Marija može bolje

Menadžer Mančester Junajted Luj van Gal rekao je posle ubedljive pobede na Kvins Park Rendžersom da Anhel di Marija "može još bolje'.

Izvor:

Autor:

Default images

Sjajni 75 miliona plaćeni Argentinac briljirao je na svom debiju na Old Trafordu, upisavši po gol i asistenciju, uz još nekolicinu odličnih poteza.

"Kada ste zaslužni za sve pogotke svoje ekipe, onda nikako ne može da se kaže da ste odigrali 'onako'. Ali, isto tako, imao je nekoliko nepotrebno izgubljenih lopti, tako da svakako može bolje", rekao je Van Gal.

Pored fantastične partije Di Marije, prvu pobedu Junajteda u sezoni obeležio je i, još jedan novajlija, Ander Erera, kao i debi Radamela Falkaa Garsije.

"Nemojte me shvatiti pogrešno, gotovo je nemoguće odigrati bolje kada postignete jedan i učestvujete u stvaranju tri gola, ali ja analiziram celu utakmicu i tako vidim koje stvare treba poboljšati", pojasnio je Van Gal.

'Đavole' u narednom kolu očekuje gostovanje Lester Sitiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve