Nova vest
Fudbal

Nedelja, 07.09.2014.

12:22

Real ne staje, nudi za Turea 75m €

Fudbalski klub Real Madrid nastavlja sa politikom trošenja, a ovoga puta na meti im je najbolji igrač Mančester Sitija Jaja Ture.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Trener Reala Karlo Ančeloti namerava da novac od prodaje Anhela di Marije potroši na dovođenje Turea, za koga želi da izdvoji 75 miliona evra.

Iako je ovog leta doveo Tonija Krosa, Italijan ne želi tu da stane, već namerava da dodatno pojača sredinu terena i uskoro bi trebalo da pošalje zvaničnu ponudu.

Ukoliko do realizacije transvera dođe, reprezentativac Obale Slonovače, iako ima 31 godinu, bio bi četvrti fudbaler u poslednjih nekoliko godina kojeg je ’kraljevski klub’ platio više od 75 miliona, posle Kristijana Ronalda, Gareta Bejla i Hamesa Rodrigesa.

Jaja je imao velikih nesuglasica sa klubom koji mu nije čestitao rođendan, pa se ozbiljno spekulisalo da bi mogao da napusti ’Etihad’. Ipak, on je izjavio da želi da ostane u klubu, ali još uvek nije potpisao novi ugovor.

Osim Turea, Real je zainteresovan da dovede i kapitena Borusije Dortmund Matsa Humelsa, posebno posle očajnog izdanja odbrane u porazu od Real Sosijedada sa 4:2.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve