Nova vest
Fudbal

Utorak, 02.09.2014.

23:23

"Mesi kao dobitak na lutriji"

Mladi fudbaler Barselone Munir El Hadadi priznao je da je još u neverici što ima priliku da igra i deli svlačionicu sa svojim idolom Lionelom Mesijem.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Devetnaestogodišnji napadač marokanskog porekla stigao je na Nou Kamp 2011. iz madridskog Atletika i na startu sezone impresionirao je i stručni štab i navijače, a igranje pored Mesija ocenio je kao "dobitak na lutriji".

"Nisam očekivao da se sve ovo desi, ali to je epilog svakodnevnog napornog rada i na kraju je stigla nagrada. To je ostvarenje sna da treniram sa saigračima u Barseloni. Uvek sam govorio da je Mesi moj idol, on je to i dalje", rekao je El Hadadi španskim novinarima, navodeći da od fudbalera Barselone svakodnevno uči i upija sve što rade.

"Trudim se da ostanem ista osoba kao do sada. Moj cilj je da svakog dana dam sve od sebe, opušten sam, a ovo je nagrada kao dobitak na lutriji", istakao je talentovani fudbaler.

El Hadadi ima pravo da nastupa za Maroko, ali je naveo da ne želi da bude uvučen u raspravu za koji nacionalni tim će igrati u budućnosti.

"Trenutno sam član mlade reprezentacije Španije i veoma sam srećan. Sve drugo, videćemo. O tome trenutno ne razmišljam, moram da ostanem miran i koncentrišem se samo na igranje", zaključio je El Hadadi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve